Nyheter

Norsk Spaniel Klub inviterer i forbindelse med Europavinner utstillingen 2015 spanielutstilling med valpeshow lørdag 5.september.

20 May, 2015

Velkommen til NSK-utstilling med utdeling av stor-cert Lørdag 5.september 2015 i Letohallen.
_B4Z9809


Norsk Spaniel Klub inviterer i forbindelse med Europavinner utstillingen 2015 spanielutstilling med valpeshow lørdag 5.september.
Utstillingen er lokalisert til Letohallen som vi deler med Norsk Retriver Klub.

Dommere:
Herbert Klemann, Tyskland: Amerikansk Cocker Spaniel, Amerikansk Vannspaniel, Clumber Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel.
Tamas Jakkel, Ungarn: Cocker Spaniel Ray Smith, Storbritannia: Engelsk Springer Spaniel og Welsh Springer Spaniel
Reservedommer: Anne Buvik

Det er spennende å være samlokalisert med retriverfolket og vi planlegger å ha felles BIS-finaler for valp, junior, unghund, bruks og veteran. Vi gjennomfører separate BIS-finaler for voksne og planlegger en SUPERBIS hvor beste retriver møter beste spaniel.

Påmeldingsfrist: 5.august Påmeldingsavgift: kr 590/ Valper kr 400.

Vi håper flest mulig har anledning til å melde på via dogweb og anmoder de som skal melde på manuelt å sende påmeldingen til leder@spaniels.org. Det gis også 30% i rabatt f.o.m 3 påmeldte hund registrert på samme eier NB! Belastningen på dogweb og utstillingsavdelingen i NKK vil være formidabel i forbindelse med EDS og alle parallell raseutstillinger. Alt vårt arbeid på dogweb må avsluttes i god tid før utstillingen. Vi har derfor ingen mulighet for å motta påmeldinger etter fristen denne gangen.

Velkommen til spanielfest i Letohallen 5.september

På vegne av vi som arrangerer
Kari Knudsen
Leder Norsk Spaniel Klub
Hovedstyret